info@gerdawilkens.nl   |   06 20524089
Follow us :-

Wie ben ik:

Mijn naam is Gerda Wilkens. Naast een fulltime baan ben ik in 1999 met een cursus sportmassage begonnen. Nadat ik deze cursus afgerond had was ik niet meer te stoppen. Begonnen met shiatsu therapie, voetreflexzone-therapie enz enz.
Op een gegeven moment was het niet meer te doen om naast mijn baan elke avond te masseren, dus heb ik 1 dag in de week vrij genomen. Al snel bleek dat het steeds drukker werd, dus een 2e dag vrij genomen en een gedeelte van de zaterdag aan het masseren besteed.

Uiteindelijk heb ik besloten om in 2007 helemaal voor mezelf te beginnen. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik deze keuze gemaakt heb en doe ik mijn werk met zeer veel plezier.

GerdaWilkens

Ik ben aangesloten bij:

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten, geregistreerd onder nummer 1284.
Ik sta ingeschreven bij de SRBAG als Registertherapeut onder nummer 122827.
Mijn praktijkgegevens zijn opgenomen bij het landelijk informatiecentrum van de zorgverzekeraars, Vektis BV te Zeist, (zorgverlenersnummer 033871) waardoor alle zorgverzekeraars geïnformeerd zijn.